søndag den 24. marts 2013

Rikkes dadelsmørechokopålæg

Her en dejlig opskrift på tilbehør til brødet. 
Opskriften har jeg fået af vores gode veninde Rikke, som en dag kom med dette lækre og forholdsvis sunde smørepålæg som en gave

Rikkes dadelsmørechokopålæg

  • 200 g dadler
  • 2 dl hasselnødder
  • 3 spsk kakao
  • 1 tsk vaniliesukker
  • lidt vand
Rist først hasselnødderne på en tør pande i 4-5 min, til de begynder at dufte, de må ikke blive sorte. Blend dem herefter i 2 min i foodprocessoren. Tilsæt de udstenede dadler, kakao, vaniliesukker og blend. Tilsæt vand til du synes at massen har en god konsistens.

Mmm så er der lækkert smørepålæg som smager lidt af nutella, men som er meget meget sundere og det eneste sødemiddel er naturens egne dadler! :-)

VOILA & BON APPÈTIT!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print eller PDF